twitterdan
![]()
twitterdan
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara'nýn, Akyurt ilçesinde saat 6.54'te 4,5 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
alýntý ;
'' Þu ekonomik kriz üzerine epeydir aklýmý kurcalayan bir soru vardý, adýný koyamýyordum. Bugün ekþi sözlük'te bir arkadaþ þu yorumu yapýnca;
"Kriz yok. Zenginler haricinde herkes için kalýcý fakirleþme ve hayat standartlarýnýn aþaðýya iniþi söz konusu. Bunun adý kriz deðil sürekli olarak fakirleþmedir."
hah, tam da bu dedim.
Devlet varlýklarýnýn satýlmasý, iþ ve çalýþma haklarýnýn sürekli iþveren lehine düzenlenmesi, aklýn almayacaðý zamlarýn yapýlmasý, eðitimin garabete çevrilerek niteliksiz nesiller yetiþtirilmesi vs. Liste uzar gider daha. Bütün bunlarýn bilinçli olarak fakirleþmemiz için yapýldýðýný düþünmeye baþladým.
Ne dersiniz?
Yaþadýðýmýz, içinde bulunduðumuz durum ekonomik kriz midir, yoksa halkýn bilinçli fakirleþtirilmesi midir? ''
Günaydýnlar
Yer Ýmleri