Hüseyin Þimþir kaliteli bir insandýr ama TS son olaylardan sonra Denizli sporu tutuyorum.
Maç A spor da canlý yayýnlanýyor.
Hüseyin Þimþir kaliteli bir insandýr ama TS son olaylardan sonra Denizli sporu tutuyorum.
Maç A spor da canlý yayýnlanýyor.
TFF / Tahkim Kurulu : Fenerbahçe Futbol A.Þ.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli 2020-04 E. 2020-03 K sayýlý kararýna itirazý incelendi. Dosyada yapýlan inceleme ve deðerlendirme kapsamýnda, Kurulumuz 'un 21.01.2020 tarihli ara kararý doðrultusunda; TFF Kulüp Lisans Kurulu'ndan alýnan yazý cevabýnýn da deðerlendirilmesi ile yapýlan müzakere neticesinde;
- Fenerbahçe Futbol A.Þ.'nin, itirazýnýn kýsmen kabulü ile baþvuru dilekçesinde belirtilen harcama limitini olumsuz etkileyen; 16.000.000 TL'lik kýsmýnýn, gerekçesi kararda açýklanacaðý üzere harcama limitine eklenmesine, oybirliði ile karar verilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Britanya Kraliçesi Elizabeth, meclisten geçen Brexit anlaþmasýný onayladý. Kraliçe'nin onayýyla birlikte Brexit anlaþmasý yasalaþtý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakanlýðýnca, Çin’den gelen tüm uçaklardaki yolcularýn uçaktan iniþte termal kameralarla taranmasý kararý alýndý.
Denizli yi tutuyordun ama TS tur atlamasýna sevindim.Hak yerini buldu. Bu nasýl kýrmýzýdýr?Hadi hakem yanýldý.Var ne iþe yarar?spora siyaseti sokarsanýz sonuç bu olur. Bu ülkede bozmadýðýnýz ne kaldý?
Denizlili oyuncu faul yapýyor, cezasahasý dýþý diye iþaret ediyor,hakem sarýkartla üzerine gelirken yön deðiþtirip yerdeki oyuncuya yöneliyor.
TS bit sorunu var.
Deniz Ateþ BÝTGEN i tanýrým. Ýyi çocuktur. Fifa kokartýný aldýlar mahalli maç yönetiyor. Bundan sonra olacaklara bak!ABDÜL uzar.
Yer Ýmleri