*tobb: Kurulan þirket sayýsý 2019'da -%1,38
*tobb: Kapanan þirket sayýsý 2019'da %5,04
*tobb: Kurulan þirket sayýsý 2019'da -%1,38
*tobb: Kapanan þirket sayýsý 2019'da %5,04
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne oldu akþamdan sabaha da 1000 puan GAP ile açýldýk ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben mecburen yeni açtýrdým. Sanýrým soracaklarýnýz var.
Siz sormadan yazayým.
Vergi levhasý
Nüfus cüzdaný
Ýmza sirküleri
Faaliyet belgesi (borcunuz var ise ödeyin diye istiyorlar)
Kart talebiniz olacak ise;
Kuruluþ gazetesi
2018 mizan 2019 mizan çýkmadý ise 2019 9. ay mizan olmazsa olmazlarý.
Þirket hesaplarý için.
Ben Atatürkçüyüm.... Ben, cumhuriyetçiyim... Ben lâikim... Ben antiemperyalistim... Ben tam baðýmsýz Türkiye'den yanayým... Ben insan haklarý savunucuyum... Ben, terörün karþýsýndayým... Ben, yobazlarýn, hýrsýzlarýn, vurguncularýn, çýkarcýlarýn düþmanýyým. Dün sabaha deðin, araþtýrararak yazdýðým hiçbir konuyu yalanlayamadýnýz. Öyleyse vurun, parçalayýn, her parçamdan benim gibiler beni aþacaklar doðacaktýr.'' (Uður MUMCU)
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri