Bakan Soylu : Sivrice merkezde yýkýlan bazý binalar var , Elazýð merkezde 10 binada hasar olduðu bilgisi aldik , Malatya Poturge’de yýkýlan veya aðýr hasarlý binalar olduðu iletildi . Þu an icin ölüm ihbarý yok .
Bakan Soylu : Sivrice merkezde yýkýlan bazý binalar var , Elazýð merkezde 10 binada hasar olduðu bilgisi aldik , Malatya Poturge’de yýkýlan veya aðýr hasarlý binalar olduðu iletildi . Þu an icin ölüm ihbarý yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saat 21:17’de Elazýð Sivrice merkezli 5.1 büyüklüðünde bir deprem daha meydana geldi / Afad
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Pötürge belediye baþkaný : 100’e yakýn yýkýlmýþ ev var , yýkýlmayanlarda çok ciddi hasar var
Turkcell / Vodafone : Elazýð Sivrice deprem bölgesinde bulunan müþterilerimize acil iletiþim ihtiyaçlarý için ücretsiz konuþma ve internet tanýmlanmýþtýr. Geçmiþ olsun.
Türkiye Jokey Kulübü : Depremden etkilenen tüm vatandaþlarýmýz için, Elazýð’ýn Yurtbaþý ilçesinde bulunan Hipodromumuz; misafirlerimizin konaklama ve diðer ihtiyaçlarýný karþýlayabilmek adýna tüm imkanlarýyla açýk olacaktýr.
Ýçiþleri Bakaný : 4 vatandaþýmýz hayatýný kaybetti.
Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu:
Þu ana kadar gelen haberlere göre 4 vatandaþýmýz hayatýný kaybetmiþtir. TRT Haber
DOÐAN YOL adý çok geçiyor,hiç haber yok. Umarým az hasarlý olur.Çok geniþ bir alanda hissedilmiþ![]()
Yer Ýmleri