Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, sosyal medyada yer alan provokatif paylaþýmlara yönelik soruþturma baþlatýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elazýð'daki depremde saðlýk personelinin telefonla görüþtüðü "Azize" isimli kadýn, enkaz altýndan 17 saat sonra kurtarýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yorum yok...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Afad : Saat 14:00 itibariyle Elazýð Sivrice’de, 24 Ocak 2020 günü 20.55’de meydana gelen 6,8’lik deprem sonrasý büyüklüðü 4’ün üzerinde 14 deprem oluþtu. 40 kiþi enkazdan sað kurtarýldý. 22 vatandaþýmýz hayatýný kaybetti 1103 yaralý vatandaþýmýz var .
Afad : Elazýð þehir merkezinde hâlihazýrda 3 bina enkazýnda arama kurtarma çalýþmalarý devam etmektedir. Elazýð havaalaný çalýþýr durumdadýr. Haberleþme, elektrik ve doðalgaz altyapýlarýnda herhangi bir sorun bulunmamakta olup bazý noktalarda tedbir amaçlý kesinti yapýlmaktadýr.
Anadolu Ajansý : Cumhurbaþkaný Erdoðan, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Elazýð'a gidiyor.
Yer Ýmleri