Elazýð Sivrice merkezli Saat 19:46 4.4 , Saat 19:45’de büyüklüðünde depremler meydana geldi
Elazýð Sivrice merkezli Saat 19:46 4.4 , Saat 19:45’de büyüklüðünde depremler meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afad : Afetzede vatandaþlarýmýz için AFAD koordinasyonunda ýsýtýcý, gýda kolisi, genç ve çocuk giyecek malzemelerinin içinde bulunduðu 28 týrý yola çýkaran Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'ne teþekkür ederiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad baþkaný : Þu ana kadar 476 artçý deprem meydana geldi. Bunun 18 tanesi 4.0 dan büyük oldu.
twitterdan
Bugün yýkýlan binalarýn hepsi “imar mevzuatýna uygundu”
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Afad : Saat 20 itibariyle : Deprem sonrasý AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile enkazdan sað kurtarýlan kiþi sayýsý, 43’e yükseldi. Hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýzýn sayýsý ise 29 oldu. 1.466 vatandaþýmýz depremden sonra hastanelere baþvurdu. Bölgeye ulaþtýrýlan 8.565 çadýrdan ihtiyaç duyulan kadarýnýn kurulumu tamamlanýrken hasar tespit analizleri ile 72 binanýn yýkýldýðý, 514’ünün aðýr hasar aldýðý ve 409’unun az ve orta hasarlý olduðu belirlendi.
Elazýð Sivrice’de, 24 Ocak 2020 günü 20.55’de meydana gelen 6,8’lik deprem sonrasý enkaz altýndakilere ulaþmak ve bölgede hayatý normale döndürmek için AFAD koordinasyonunda afet yönetiminin müdahale ve iyileþtirme safhalarý çalýþtýrýlýyor. Depremin ilk 20 saatinde 43 vatandaþýmýz enkaz altýndan sað kurtarýldý. 6,8 büyüklüðündeki deprem sonrasý, 14’ünün büyüklüðü 4’ün üzerinde olan 462 artçý deprem meydana geldi.
Fenerbahçe 2 Baþakþehir 0 MS
Fenerbahçe taraftarlarý maçýn sonunda sahaya ellerindeki atkýlarýný ve eþofmanlarýný atýyor . Bunlar Elazýð ve Malatya’ya gönderilecek .
Yer Ýmleri