Fenerbahçe taraftarý macýn sonunda “Elazýð üþüme, Fenerbahçe seninle" tezahüratý yapýyor.
Fenerbahçe taraftarý macýn sonunda “Elazýð üþüme, Fenerbahçe seninle" tezahüratý yapýyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, 26-28 Ocak tarihlerinde Cezayir, Gambiya ve Senegal'i ziyaret edecek.
Kamil Koç : Elazýð depreminde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah’tan rahmet, yakýnlarýna baþ saðlýðý, yaralýlarýmýza da acil þifalar diliyoruz.
Bu zorlu zamanýmýzda vatandaþlarýmýzýn yanýnda olmak için önümüzdeki 2 gün boyunca ücretsiz MALATYA ve ELAZIÐ seferlerimiz baþlamýþtýr.
Afad : Saat 23:00 itibariyle : Deprem sonrasý AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile enkazdan sað kurtarýlan kiþi sayýsý, 44’e yükseldi. Hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýzýn sayýsý ise 29 oldu. 1.542 vatandaþýmýz depremden sonra hastanelere baþvurdu. Bölgeye ulaþtýrýlan 8.565 çadýrdan ihtiyaç duyulan kadarýnýn kurulumu tamamlanýrken hasar tespit analizleri ile 72 binanýn yýkýldýðý, 514’ünün aðýr hasar aldýðý ve 409’unun az ve orta hasarlý olduðu belirlendi. 6.8 büyüklüðündeki deprem sonrasý, 19’unun büyüklüðü 4’ün üzerinde olan 533 artçý deprem meydana geldi.
Afad : AFAD Baþkanlýðý, bölgede yürütülen çalýþmalarda kullanýlmak üzere Elazýð Valiliði emrine 2.000.000 TL, Malatya Valiliði emrine 2.000.000 TL olmak üzere toplam 4.000.000 TL acil yardým ödeneði gönderdi.
AFAD: "Depremde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýzýn sayýsý 31 oldu"
Nedense aklýma geldi...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri