Adamýn depremde bile öncelikli kurtardýðý malzeme nargilesi anlaþýlan.....
Devleti, çoluk çoluðu zaten ikinci üçüncü öncelikli...
Adamýn depremde bile öncelikli kurtardýðý malzeme nargilesi anlaþýlan.....
Devleti, çoluk çoluðu zaten ikinci üçüncü öncelikli...
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Taliban: Abd askeri uçaðýný vurduk // üst rütbelileri taþýyan uçaktan kurtulan olmadýðý iddia edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan 16/01/2020 tarihinde onaylanan izahname çerçevesinde, ARD Grup Biliþim Teknolojileri A.Þ.'nin (Þirket) halka arz edilecek toplam 7.500.000 TL nominal deðerli paylarý, Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satýþ Yöntemi ile beher pay için 5,30 TL fiyattan 29-30/01/2020 tarihlerinde Metro Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla, ARDYZ.HE (ikincil piyasada iþlem kodu ARDYZ.E olacaktýr) iþlem sýrasýnda satýþa sunulacaktýr.
Bahse konu iþlem sýrasýnda bir seferde emir giriþinde herhangi bir sýnýrlama bulunmamaktadýr. Ayrýca, ARDYZ.HE'ye yalnýzca halka arz süresinin sonuna kadar geçerli [Ýptale Kadar Geçerli (ÝKG)] emir türünü kullanarak emir iletmek mümkündür.
Þirketin paylarýnýn halka arzýna iliþkin izahname Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nun https://www.kap.org.tr/tr/sirketler/ DK internet adresinde yayýnlanmaktadýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri