Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Manisa Valiliði, 22 ve 28 Ocak'ta depremlerin etkili olduðu Akhisar ve Kýrkaðaç ilçelerinde yarýyýl tatilinin 10 Þubat'a kadar uzatýldýðýný bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dünya Saðlýk Örgütü, corona virüsün küresel ölçekte halk saðlýðý bakýmýndan #acil durum oluþturduðu kararý verdi/ Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dünya Saðlýk Örgütü WHO, Corona Virüsü için global acil durum deklare etti.
Elazýð Cumhuriyet Baþsavcýlýðý: Ev kiralarýnda fahiþ miktarda artýþ olduðu iddialarýný incelemek üzere ayrý bir soruþturma baþlatýldý
Almanlar agliyor Cin ve Amerikanin gerisinde kaldik diye
ama cok gec
https://www.ft.com/content/6f69433a-...7-eae9bd51ceba
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri