Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Günaydýn kafe , iyi haftalar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milli Savunma Bakanlýðý : Ýdlip’te çatýþmalarýn önlenmesi maksadýyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarýmýza, bulunacaklarý yerler önceden koordine edilmesine raðmen Rejim unsurlarý tarafýndan 03 Þubat 2020 tarihinde yapýlan yoðun topçu atýþý neticesinde, 4 kahraman silah arkadaþýmýz þehit olmuþ, 1’i aðýr 9 silah arkadaþýmýz yaralanmýþtýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çin’de yeni tip koronavirüs salgýnýnda ölenlerin sayýsý 361’e yükseldi
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Sebeb olanlarýn belasýný versin.
Ailelerine sabýrlar.
Mekanlarý cennet olsun.Yaralýlarýmýza acil þifalar dilerim.
Bataklýktayýz ve bunu diyorlardý muhalif denen kiþiler ve hamasetle bir yere varýlmaz.
Tekrar Osmanlý zamanýna dönüyoruz.
Sýfýr sorun,tüm komþularýmýzla barýþýklýktan tüm dünyayla çatýþýk duruma geldik.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sayýn moderatör,
forum kurallarýný herkese eþit uygulayýn,
dün burada bel altý ve çirkin yazýlar yazan ve benimde bildirdiðim kiþi halen aktif ve yazý yazýyor..
it is the average of five people in the human environment..
Yer Ýmleri