*turhan: Büyük istanbul tüneli projesi ihalesini bu yýl yapmayý planlýyoruz-ntv
*turhan: Büyük istanbul tüneli projesi ihalesini bu yýl yapmayý planlýyoruz-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://tele1.com.tr/akpden-yeni-duz...eyecek-126034/
AKP’nin toplu ulaþýmdan ücretsiz yararlanan 60-65 yaþ üstü yurttaþlarýn mesai yoðunluðunun yaþandýðý sabah ve akþam saatlerinde bilet parasý ödemesini zorunlu hale getirecek bir düzenleme hazýrlýðýnda olduðu öðrenildi.
EKÖNOMÝMÝZ ÇOHHH GÖZEL GÝDÝYEAAA...
SÝZLERE BÝRER PORSÝYON SAVAÞ ÝKRAM EDELÝMMÝ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Luksemburgdan 750 bin dolar "bagis" dilenen ulkeyi cohh ozleyen varmis.
ASUS_Z012D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Himmete muhtaç bir dede, gayrýya nasýl himmet ede.
Yazdýklarýmýz hiç bir þekilde YTD.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Doðru uygulama. Ben iþten yorgun argýn çýkýp otobüse biniyorum, otobüsün yarýsý 75 yaþ üstü. O yaþta çalýþan varsa tamam ama, otobüs bedava diye ekmek almaya bile otobüsle gidenler var. Sabah belki hastaneye gider derseniz de 65 yaþ üstü her hastanede önceliklidir, istediði saatte gidebilir, sabah olmasý þart deðil.
Erdoðan: "(Deprem vergileri) Asla bu konularda bir israfa, suistimale gitmek söz konusu deðildir" -AA
Erdoðan: "(Deprem vergileri) Asla bu konularda bir israfa, suistimale gitmek söz konusu deðildir"
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri