Oscar ödül töreni bu gece ..
![]()
Oscar ödül töreni bu gece ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yurdun büyük bölümünde etkili olan yoðun kar yaðýþý 34 ilde eðitimi etkiledi. Van, Rize, Trabzon, Bitlis, Artvin, Düzce, Giresun, Karabük, Zonguldak, Ordu, Þýrnak, Kastamonu, Hakkari, Bolu, Samsun, Bartýn, Gümüþhane, Siirt, Batman, Sivas, Erzurum, Aksaray, Kars, Kayseri, Nevþehir, Bursa, Tokat, Sinop, Konya, Niðde, Yozgat, Erzincan, Aðrý ve Adýyaman'da olumsuz hava koþullarý ve kar yaðýþý nedeniyle eðitime ara verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB'nin ticari müþteriler ile ilgili teblið ve BDDK'nýn finansal tüketiciler ile ilgili yönetmelik deðiþikliði Resmi Gazete'de yayýmlandý
Yönetmelik deðiþikliði ile ticari müþterilerden alýnan hesap iþletim ücreti ve hesap açýlýþ ücreti kaldýrýldý.
Bankalarýn aldýklarý ücret ve komisyonlar standartlaþtýrýlarak maliyetler düþürüldü.
EFT ücretlerine hem ticari hem de finansal tüketiciler için üst sýnýr getirildi.
Ticari kredilerde kredi kullaným ücreti yüzde 2 seviyelerine kadar çýkarken yeni teblið ile en fazla yüzde 1 olarak sýnýrlandýrýldý.
Günaydýn kafe
Bu yýl 92'nci kez düzenlenen Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) törenine Güney Kore yapýmý Parazit damgasýný vurdu. Yýlýn en çok konuþulan filmlerinden biri olan Parazit, önce En Ýyi Uluslararasý Film ve En Ýyi Yönetmen Ödülleri'ni aldý. Ardýndan da geceyi En Ýyi Film Ödülü'nü alarak kapattý. Herkesin Sam Mendes'in 1917 adlý filmini favori gösterdiði film ve yönetmen ödüllerini Parazit'in almasý da gecenin sürprizi olarak tarihe geçti.
EFT iþlemlerinden alýnabilecek ücret, iþlem tutarýnýn bin TL ve altýnda olmasý halinde mobil bankacýlýk uygulamalarý ve internet bankacýlýðý aracýlýðýyla yapýlan iþlemler ile düzenli ödemelerde 1 TL'yi, ATM'den yapýlan iþlemlerde 2 TL'yi, diðer kanallar ile yapýlan iþlemlerde ise 5 TL'yi geçemeyecek.
Ýþlem tutarýnýn bin TL ile 50 bin TL arasýnda olmasý halinde bu sýnýrlar sýrasýyla 2 TL, 5 TL ve 10 TL olarak, iþlem tutarýnýn 50 bin TL üzerinde olmasý halinde bu sýnýrlar sýrasýyla 25 TL, 50 TL ve 100 TL olarak uygulanacak.
Kendileri yarattýlar bu haraç düzenini kendilerinide vurmaya baþlayýnca ellem geri adým atýldý.
Mantýklý ve dahalarý yapýlmalý.
Tüm iþlemlerde bankalarý zorunlu kýlýp haraçlarýda patlattýlar.
Elektriktede bundan çok var.
Kayýp kaçak bedeli
Okuma bedeli vb gibi.Okuma kardeþim okuma.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri