*tüik: Tarým ürünleri üretici fiyat endeksi (tarým-üfe) yýllýk %10,41, aylýk %3,02 arttý
*tüik: Tarým-üfe yýllýk deðiþim oraný (%), ocak 2020 yýllýk en fazla azalýþ %20,07 ile sebze ve kavun-karpuz, kök ve yumrular alt grubunda oldu
*tüik: Tarým ürünleri üretici fiyat endeksi (tarým-üfe) yýllýk %10,41, aylýk %3,02 arttý
*tüik: Tarým-üfe yýllýk deðiþim oraný (%), ocak 2020 yýllýk en fazla azalýþ %20,07 ile sebze ve kavun-karpuz, kök ve yumrular alt grubunda oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Cari iþlemler hesabý aralýk'ta 2,8 milyar dolar açýk verdi(beklenti -2,98mlr)
*tcmb: Net hata ve noksan aralýk'ta 2,48 milyar dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*tbb risk merkezi üyesi kuruluþlar tarafýndan kullandýrýlan nakdi krediler 2019 yýlýnda bir önceki yýla göre %10 artarak 2 triyon 787 milyar tl oldu
*tbb: Tasfiye olacak alacaklarýn toplam kredilere oraný aralýk 2019’da bir önceki yýlýn ayný ayýna göre 1,8 puan artarak yüzde 6 oldu
*tbb: Türkiye bankalar birliði’nin emeklilere ödenecek promosyon rakamýnýn belirlenmesi konusunda her hangi bir çalýþmasý veya görüþmesi bulunmamaktadýr
*tüik: Yeni konut satýþlarý ocak'ta yýllýk %16,1 (önceki %8,0)
*tüik: Ipotekli konut satýþlarý ocak'ta yýllýk %546,1 (önceki %603,4)
*tüik: Konut satýþlarý ocak'ta yýllýk %55,8 (önceki %47,7)
HaberTürk : FETÖ'NÜN SÝYASÝ AYAÐI POLEMÝÐÝ MAHKEMELÝK...KILIÇDAROÐLU DA, ERDOÐAN'IN DAVASINA KARÞI DAVA AÇIYOR
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri