Galatasaray Þampiyonlar ligi gruplarýnda Paris Saint German , Real Madrid ve Club Brugge ile eþleþti .
Galatasaray Þampiyonlar ligi gruplarýnda Paris Saint German , Real Madrid ve Club Brugge ile eþleþti .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
IMG-20190829-WA0000.jpg
Selanik ten,Atatürk ün evinden saygýlar...
Ek 23148
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
UEFA Yýlýn Futbolcusu Ödülü, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu geride býrakan Liverpool'lu Virgil van Dijk'ýn oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaþkaný Medya Oscarlarý ödül töreninde konuþuyor .
Erdoðan : Sosyal Medyada yalan haberlerin hakimiydi doðrulara göre kat kat fazladýr .
Erdoðan : Tarihinin en düþük faizine ulaþan , imf’e borcunu bitiren Türkiye’de önce aðaç bahanesiyle gezi olaylarý ateþlendi , kimi sözde sanatçýlarýn merkezinde olduðu bu olaylarda ülkemizin sokaklarý karýþtýrýldý . Sosyal medya bu olayda adeta bir provakasyon üssü olarak kullanýldý .
Erdoðan : Gezi’den sonuç çýkmayýnca 17-25 Aralýk’ta Fetöcüler tarafýndan hükümet hedef alýndý . Dönemin ana muhalefet partiside fetonun yalan furyasýna arka çýktý . Biz tüm gücümüzde milli iradeye sahip çýkarken , muhalefet grup toplantýlarýný Fetonun propaganda kürsüsüne çevirdi . Ana muhalefet , muhalefet demokrasiyi korumak yerine fetonun siyasi uzantýsý gibi davranmayý tercih etti .
Erdoðan : Filistin , Suriye , Mýsýr ‘daki ilkeli duruþumuz bazýlarýný rahatsýz etmektedir
Erdoðan : Türkiye’nin baþarýlarý uluslararasý medyada hak ettiði yerini bulamýyor . Ülkemizdeki bazý medya kuruluþlarýda manþetleriyle bu deðirmene su taþýyor .
Erdoðan : Gazeteciler gibi siyasetçinin de en büyük sermayesi doðruluk ve dürüstlüktür .
Erdoðan : 40 seneyi aþan siyasi hayatýmýzda þartlar ne olursa olsun milletimize doðrularý konuþtuk doðrularý anlattýk .
Erdoðan : Þiddet ve hakaretten uzak olan , ne kadar aykýrý olursa olsun tüm fikirlerin temsil edildiði bir basýn istiyoruz
Yer Ýmleri