Android kullaniyorum sag altta hep video cikiyor hisse.net sitesindeyken. Nasil onlerim?
Android kullaniyorum sag altta hep video cikiyor hisse.net sitesindeyken. Nasil onlerim?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Beþiktaþ : “Sosyal medyada, Adem Ljajic’in Corona virüsüne yakalandýðýnýn iddia edildiði paylaþýmlara itibar edilmemesini önemle rica ederiz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakýn ABD ve Rusya Türkiye'den ne istedi? - Arslan BULUT
"Türkiye, Ýdlib'de kim adýna savaþacak?" diye sormuþ ve "ABD adýna" diye cevap vermiþtim ya;
ABD politikalarýný derinden etkileyen ve kurucularý arasýnda George Soros, Morton Abramowitz, Stephen Solarz gibi isimlerin bulunduðu Uluslararasý Kriz Grubu'nun son analizi bu tespitimi doðruladý!
"Ýdlib neden Türkiye'nin meselesi oldu? Çünkü önemli bir kýsmý Suriye'de IÞÝD çatýsý altýnda bulunan teröristler, Fýrat'ýn doðusunun PYD/PKK kontrolüne geçmesini saðladýktan sonra, koridor açýlarak Ýdlib'e gönderild
Bunlar, Ýslami görünümlü ama ABD'nin kullandýðý gruplardýr." diyordum ki, Uluslararasý Kriz Grubu, Ýdlib'deki Heyet Tahrir el-Þam örgütünün baþýndaki Ebu Muhammed el Colani ile yapýlmýþ bir söyleþiyi yayýnladý.
Yazýda imza yok, söyleþiyi kimin yaptýðý da belli deðil! Bu bir gazeteci iþi deðil rutin bir istihbarat görevi...
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...di-54941yy.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýleri demokrasi gelecekti yoksulluk bitecekti
Yasaklar kalkacaktý ne kafa ama yasaklara yasak geliyor.
yolsuzluklar önlenecekti
e ne oldu daha berbat bir duruma geldik iþsizlikte tavanýn tavaný yaptý
hazine batýk paralar her yere harcanýyor bir yatýrým yok tarýma destek yok
süriyeliler den dolayý iþsizlik daha bir derin ölü
YTD.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri