Günaydýn kafe
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Gaziantep Rasaf yolu üzerinde Suriyeliler, lüks araçlarýn önüne atlayarak sürücülerden para koparmaya çalýþýyor..
https://twitter.com/politikaloji/sta...14631056068609
'' yabancý uyruklu vatandaþ ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komþumuz Ýran'da ciddi bir salgýn var." -AA
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komþumuz Ýran'da ciddi bir salgýn var."
Kaynak : Anadolu Ajansý
KAMUOYU HAZIRLAMA ÇABASIMI?
BÝZDE DE VAR ASLINDA,ALIÞTIRAA ALIÞRIA SÖYLEYECEÐÝZMÝ DEMEK ÝSTÝYOR?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Saðlýk Bakaný Koca: "(Koronavirüs) Bu enfeksiyon grip gibi bulaþýyor. Özellikle þu dönemde kiþisel hijyen ve el yýkama çok önemli."
Bakan Koca: "Herkesin maske kullanmasýna gerek yok ama gribi olan, soðuk algýnlýðý belirti ve bulgularý olanlar bulaþtýrmamak üzere maske kullanmalý"
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komþumuz Ýran'da ciddi bir salgýn var."
Saðlýk Bakaný Koca: "Dünyada koronavirüse yönelik spesifik, bulunmuþ bir antiviral ilaç henüz yok." -AA
Saðlýk Bakaný Koca: "Dünyada koronavirüse yönelik spesifik, bulunmuþ bir antiviral ilaç henüz yok."
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Umre ve hac organizasyonlarýnda koronavirüs ile ilgili önlemler alýndý
Türkiye Seyahat Acentalarý Birliði (TÜRSAB) Hac ve Umre Ýhtisas Baþkaný Harun Yurdakul, þu ana kadar Suudi Arabistan'da resmi olarak teyit edilmiþ bir vaka bulunmadýðýný, Suudi Arabistan'da bulunan acentalar ile sürekli irtibat halinde olduklarýný belirterek, "Suudi Arabistan'da bulunan uluslararasý havalimanlarýnda tüm önlemler alýnmýþ durumda. Uluslararasý standartlarda kontroller yapýlýyor. Umre ve hac organizasyonunu aksatacak herhangi bir kriz söz konusu deðil." dedi.
AA
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri