https://youtu.be/VQ2zRxTDVVU
Þimdiye kadar 9 seçim kaybeden, Ýstiklal marþýný bile okuyamayan birinin peþinden gidene ne tanýmý koydunuz peki???? Saman varmý saman.![]()
https://youtu.be/VQ2zRxTDVVU
Þimdiye kadar 9 seçim kaybeden, Ýstiklal marþýný bile okuyamayan birinin peþinden gidene ne tanýmý koydunuz peki???? Saman varmý saman.![]()
Ýcimde nedense biri icin apache64d hissiyatý oluþtu![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*kremlin: Erdoðan'ýn yaptýðý açýklamaya karþýn, putin'in erdoðan ile suriye'nin idlib bölgesi konusunda 5 mart'ta bir görüþme yapýlmasý planý yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*pekcan: Maske konusunda 8 þikayet geldi, firmalardan savunma istendi, 3 mart'ta deðerlendirilecek-cnn türk
“Þehidi saklayan virüsü söyler mi?”
Yýlmaz Özdil
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
*ak parti sözcüsü çelik: (rus heyetiyle görüþme) bize verilen haritalardan arzu ettiðimiz sonuç çýkmadý
Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý: 'Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle umre ziyaretlerini askýya aldý.' Bu karar nedeniyle nedeniyle de geçici olarak yeni umre kaydý alýnmayacaktýr.
Iran 245 koronavirüs vakasý ve 26 ölümü teyit etti: Fars
Yer Ýmleri