Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Merkez Bankasý'nýn net uluslararasý rezervleri bir haftada 3 milyar 65 milyon dolar düþüþ gösterdi.
Merkez Bankasý verilerine göre, bir önceki hafta 37 milyar 612 milyon dolar olan net uluslararasý rezervler 21 Þubat ile sona eren haftada 34 milyar 547 milyon dolara geldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
*erdoðan: Idlib'te 3 tane þehidimiz var, rejim güçlerinin kaybý çok büyük, mücadele orada hala devam ediyor, edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Onlarin kaybi cok buyukse iyi o zamanSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri