Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
29/02/2020 tarihinde geçerli olmak üzere;
Motorin ve benzin türlerinden alýnan özel tüketim vergisi (ÖTV) litre baþýna 15 ‘er kuruþ arttýrýlýrken, bu zam pompa fiyatlarýna 18 ‘er kuruþ olarak yansýtýldý.
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
29/02/2020 tarihinde geçerli olmak üzere;
Motorin ve benzin türlerinden alýnan özel tüketim vergisi (ÖTV) litre baþýna 15 ‘er kuruþ arttýrýlýrken, bu zam pompa fiyatlarýna 18 ‘er kuruþ olarak yansýtýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýbne ruslara kordinatlarý veriyorlar onlarda vuruyor bu açýk ve net.
Kim bizimkiler veriyor.vermeyin artýk geçmiþte abd ye ýraka operasyon yapacaðýz denirdi.
Havadaki uçaða kilitleniyor bizim stinger füzemiz hemen haber geliyor ruslar o uçaklar bizim diyorlar aman ateþlemeyin.
Bizim MEHMETÇÝK Vuruluyor bizim uçaklar deðil onlar diyor ******** ruslar.
Orada Askerim ve onlara bana emanet iktidara güvenmesemde.
Ben orada olsam havada uçan herþeye sýkarým.
Emirde beklemem komuta kimdeyse o an o karar almalý.
Ýktidar da genel açýklama yapmalý idlipteki ve çeveresindeki 100 km tüm havadaki araçlar hedeftir vuracaðým demeli.
Uçaksavarlarý göndermeliler oralara.
Diðer konularda düþüncem belli.Bataklýktayýz.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
GÝÝDÝÞÝNÝZ OLSUNDA dönüþleriniz olmasýn.. oralaraýda karýþtýrýn bakalým yaptýracaklaarmý sizlere
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Erdoðan: Suriye’de yürüttüðümüz mücadele bir macera deðildir. Manzara açýk ve nettir. Suriye mücadelesini anlamayanlar var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Bize diyorlar ki, sizin orada ne iþiniz var? Kusura bakmayýn, biz oraya Esad'ýn davetlisi olarak deðil, Suriye halkýnýn davetlisi olarak gittik. / HaberGlobal
Erdoðan: "Ýdlib meselesi, ülkemizi farklý þekilde köþeye sýkýþtýrmak ve diðer kazanýmlarýmýzý engellemek için özellikle kurgulanmýþ þekilde önümüze çýktý."
Erdoðan : “Putin’e “çekilin bizi rejimle baþbaþa býrakýn “dedim
Yer Ýmleri