Yunanistan NATO itirazýný geri çekti: Türkiye'ye hava desteði verilmesinin önündeki engel kalktý / Sputnik
Yunanistan NATO itirazýný geri çekti: Türkiye'ye hava desteði verilmesinin önündeki engel kalktý / Sputnik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri Bakaný Soylu: "Saat 21.02 itibarýyla Edirne üzerinden ülkemizden ayrýlan göçmen sayýsý 36 bin 776"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD'de Corona virüsüne baðlý ilk ölüm yaþandý.
Erdoðan : Türkiye, bugünü ve geleceði bakýmýndan tarihi ve hayati bir mücadele içerisindedir. Neticeleri en az 100 yýl önceki kadar büyük olacak bir mücadeleden, ülkemizin ve Milletimizin menfaatlerini koruyarak zaferle çýkmak için gece gündüz demeden çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz.
Erdoðan : Tarih boyunca hep iþgallere, zulümlere maruz kalmýþ bu coðrafyada, mücadeleden bir an geri kaçarsak, bir an birliðimize beraberliðimize sahip çýkmazsak çok daha büyük bedeller ödeyeceðimizin bilinciyle hareket ediyoruz.
Erdoðan : Bu büyük mücadeleyi verirken, kanlarýyla bu topraklarý bize vatan kýlan tüm þehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Zulme karþý verdiðimiz hak mücadelesi sonuna kadar devam edecektir. Þehitler tepesi boþ deðildir, boþ kalmayacaktýr.
Erdoðan : Türkiye haklý mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacaktýr. Hiçbir þehidinin kanýný yerde býrakmayacaktýr. Hiçbir ihaneti unutmayacaktýr. Milletimiz yanýmýzda olduðu sürece her zorluðun üstesinden gelecek, ülkemizi köþeye sýkýþtýracaðýný zannedenlere tarihi bir ders vereceðiz.
ABD Baþkaný Trump, Patriot hava savunma sistemlerine iliþkin Cumhurbaþkaný Erdoðan'la konuþtuklarýný söyledi.
Yer Ýmleri