Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Euro, abd dolarý karþýsýnda 23 ocak'tan bu yana görülen en yüksek seviye olan 1,1098'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoðan: þayet bir an önce türkiye'nin belirlediði sýnýrlarýn dýþýna çýkmazlarsa bir süre sonra omuzlarýnýn üzerinde o baþlar da kalmayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Rahip niye gitti?
Alaman ajanýný niye verdik?Can bedende dururken.Yalan varmý burada.
Bop eþbaþkaný kim?Tezgaha mý geliyoruz.Geçmiþte yazdým ayný Osmanlý atalarýmýn baþýna gelenler gibi.
Birde bu kadar tantana çýkmadan önce Süleyman þah türbemiz zamanýnda dalamazmýydýk.pkk istediðini aldýmý?
Çözüm süreci zamanýndaki kýyaklar nelerdi.
Aselsan daki mühendisler baþarýlý bu geçmiþtede yaþandý.Komplo teorileride denebilir lakin ben israil liler mühendislerimizi öldürdüklerine inanýyorum.
Havaalaný içinde denilenler bazýlarý dogru bazýlarý atma yalan.Gereklimi ben onu sorguluyorum birde maliyeti.
Marmaray gerekliydi lakin geçiþler bizim vatandaþlara pahalý gelir ucuzlatýlmalý.
Hani davutoðlu zamanýnda da vardý milli uçak yada jetimiz yada tankýmýz onlarda yapýlmalý.Yalan olmamalý bekliyorum.
Yaptýkda putinden alýnan füzeler ne oldu verilen paralar ne oldu bu kadar zigzaklý politika olurmu?2 milyar dolar çöp.
Bari füzeleri araþtýralým parçalýyalým teknolojileriniz çözelim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye savunma sanayinde silahlar yerli deðil, içinde bulunun anlarsýnýz. ÝHA için mercek yapýlamýyor, motor yapýlamýyor, yurtdýþýnda alýnýr. Onu da geçtim silahlar için kullanýlan alüminyum ve çelik de yurtdýþýndan geliyor, burada imal edebilmek için ham malzeme gelmeli. Birkaç ay önce ABD ile alüminyum için anlaþma yapýldý, kontrol etmeniz yeterli. Fýrtýna obüs namlu ve motor Almanya de Kore yapýmý ama haberler %100 yerli demekte, bunun için cidden çok yol almamýz gerekiyor.
Þehit olan askerlere cidden üzüldüm, yaralý olarak kurtulan askerimiz uçak deðil tepeden atýlan havan diyor, gizlilik ve doktrin nedir sinirlendim.
https://youtu.be/sJ-F9UMB1gs
*erdoðan: Biz bu gafillere türkiye'nin büyük bir devlet olduðunu gösteriyoruz, iþlerin bu noktaya gelmesinden üzüntülüyüz
erdoðan: Rusya ve iran ile bizim bir sorunumuz yok
*erdoðan: Biz suriye'de insani krizi çözmek ve güvenliðimizi saðlama mücadelesi veriyoruz
Yer Ýmleri