LAVROV: AVRUPA'NIN GÖÇ KRÝZÝ ÝÇÝN ÝDLÝB'DE TERÖRÝZME KARÞI MÜCADELEMÝZÝ DURDURMAYACAÐIZ
hýmmm....bu fena bir haber...bizim içinde aslýnda
LAVROV: AVRUPA'NIN GÖÇ KRÝZÝ ÝÇÝN ÝDLÝB'DE TERÖRÝZME KARÞI MÜCADELEMÝZÝ DURDURMAYACAÐIZ
hýmmm....bu fena bir haber...bizim içinde aslýnda
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Iran 835 yeni koronavirüs vakasý açýkladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MHP Genel Baþkaný Bahçeli: ' Görev düþsün, silahýmý alýr cepheye koþarým, nasip olursa þehit olurum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yemin ediyorum aklima gelmisti
https://twitter.com/MstSelanik/statu...059237888?s=19
Yunanistan Baþbakaný:
-AB'den dayanýþma bekliyoruz
-Türkiye'nin dikkatleri Suriye konusunda uzaklaþtýrma giriþimi yaþanýyor
-Mülteci krizi Avrupa için sorumluluklarýný üstlenme konusunda uyarý alarmý
-Konu Avrupa ve Yunanistan için asimetrik tehdit
Ons > 1600$
Abd türkiye büyükelçisi satterfýeld: Patrýot konusunu s-400 ekseninde deðerlendiriyoruz-ntv
Aðrý'daki roketli saldýrýda aðýr yaralanan gümrük personeli þehit oldu / DHA
Yer Ýmleri