Vix korku endeksi > 46
Vix korku endeksi > 46
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: S400 ler Nisan ayýnda aktif olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Miçotakis'in olduðu yere gitmem, ayný fotoðrafa girmem
ERDOÐAN: RUSYA'YA GÝDERKEN AMACIMIZ ATEÞKESTÝ BUNU TEMÝN ETTÝK - HABERTÜRK
6.3.2020 14:00:39 ERDOÐAN: ATEÞKES ORADAKÝ ASKERLERÝMÝZÝN GÜVENLÝÐÝNÝ TEMÝNAT ALTINA ALIYOR - HABERTÜRK
6.3.2020 14:00:20 ERDOÐAN: RUSYA'YA GÝDERKEN AMACIMIZ ATEÞKESTÝ BUNU TEMÝN ETTÝK - HABERTÜRK
o zaman neden ateþkes olsun,þehitler olmasýn diyenler vatan haini ilan edildi
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Fitch: (Koronavirüs) Türkiye'de leasing ve faktoring þirketlerinin KOBÝ'lerde ciddi kredi riskleri var ve turizmde bir düþüþ kaynaklý olarak ekonomi üzerindeki baskýdan etkilenebilirler
Fitch: Ancak Türk leasing ve faktoring þirketlerinin turizm sektörlerinde doðrudan riskleri ýlýmlý ve geçmiþ yýllarda birçok ekonomik þok testinde genel olarak ayakta kalmayý baþardý
ABD 10 yýllýklar 0.75%’e gelmiþ .. Fed toplantýyý beklemeden tekrar faiz indirirse þaþýrmam ..
Istedigimizi alamadigimiz hic bir toplanti olmadi zaten bu gune kadar !!!!! Hepsinde aldik!!!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri