Borsaya acil teþvik gerekli.
Borsaya acil teþvik gerekli.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Avusturya baþbakaný kurz: Italyanlarýn ülkeye giriþini yasakladýk
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
HaberGlobal : RUS MEDYASINDAKÝ VÝDEO HAKKINDA ERDOGAN’DAN AÇIKLAMA
Gazeteci : Rus medyasýnýn sizin Putin'i beklerken olduðu iddia edilen bazý görüntülerinizi yayýnlamasýna ne diyorsunuz? Türk-Rus iliþkilerine zarar veriyor mu Rus medyasý?
Erdoðan : Her ülkenin medyasýnda maalesef bu tür fevri örnekler yer alabiliyor. Ancak Türkiye ve Rusya iliþkileri bu tür medyatik manipülasyonlara kurban edilemez. Arkadaþlarýmýz konuyla ilgili bütün muhataplarýyla görüþtüler. Herhangi bir kastýn kesinlikle söz konusu olmadýðýný, kendilerinin de bu tutumdan ciddi manada rahatsýz olduklarýný ifade ettiler. Rutin bir sürecin bile birilerince manipüle edilerek farklý noktalara çekilmeye çalýþýlmasý buradaki kötü niyeti gösteriyor aslýnda. Nitekim bizim medyaya görüntü vereceðimiz Putin'in çalýþma ofisi bir uçta, biz ise öbür uçtan geliyoruz. O bu uçtan çýkana kadar, biz de bulunduðumuz yerden çýkana kadar buluþma noktasý gibi orta noktada buluþuyoruz. Bazýlarý da buradan art niyetli çýkarýmlar yapmaya çalýþýyorlar. Sayýn Putin bizi arabaya kadar uðurladý. Tabi niyet kötü olunca bunu yazmýyorlar, göstermiyorlar.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Bu geceden itibaren benzinde 60 kuruþ, motorinde 55 kuruþ indirimi uygulamaya alacaðýz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
indirim olunca kendi mi açýklamýþ..
Erdoðan:
-Bu bir resesyon olabilir mi? Temenni ederiz ki olmaz çünkü Maliye ve Ticaret Bakanlýðýmýz bütün tedbirlerini almýþ vaziyette
-Faizlerdeki düþüþle de ayrý bir istikamette iþ yürüyor ve bunun neticesinde yatýrýmlarda bir hareketlenme var
Yer Ýmleri