Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Garanti -9.48%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Barýþ Pýnarý Harekatý'na destek veren paylaþýmýnýn ardýndan St Pauli, Enver Cenk Þahin'in kadro dýþý býrakýldýðýný açýkladý.
Bu karar kulübün resmi sitesinden açýklandý. Yapýlan açýklamada Þahin'in antrenman ve maçlara katýlamayacaðý belirtildi.
Türk futbolcunun sözleþmesinin sabit kalacaðý ve baþka kulüplerle transfer görüþmesinde bulunma izni verildiði de detay bilgi olarak yer aldý.
Enver Cenk Þahin’in paylaþýmýnýn kulüp kültürüyle baðdaþmadýðý bir kez daha tekrarlandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
BÝST 100 Kapanýþ : 93.981,38 -5.10%
BÝST Banka : 127496,69 -8.21%
Garanti Bankasý -10.02%
Akbank -8.21%
Milli savunma bakaný : Deas’li teroristlerin hapishanesi olarak kullanýlan yere bir timimizi hýzlý bir þekilde gönderdik fakat oradan pkk’lilarin deas’lilari kaçýrdýðýný kapýlarýn açýldýðýný fotoðraf ve film ile tespit ettik , ilgili kurumlarla durumu paylaþtýk
Yer Ýmleri