Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
2 gün önce evine girerken býçakla öldürülen Ceren Özdemir’in bugun doðum günü ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugünkü star yandaþ gazetede yeni tip islam anlayýþýný eleþtirdi Tele1 de Can ATAKLI
hak vermemek elde deðil.
Resmen kiliseye dönüþmüþ Cami
Ben diðer uygulamalarda da bu böyle oldu tahminim var.
https://www.gazeteoku.com/gazeteler/...zetesi-manseti
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türk’den gýcýk kapmýyorsan,@cengizozakinci
Uyarýyorum:
5 Aralýk "DÜNYA Kadýn Haklarý Günü" D-E-Ð-Ý-L dir; "TÜRK Kadýnýnýn Seçme-Seçilme Hakkýnýn Tanýnmasý DEVRÝMÝ"dir. 2011'e dek 77 yýl TÜRK adýyla kutlanmýþken 2011'de birilerince TÜRK adý çýkartýlýp "DÜNYA Kadýn Haklarý Günü" sahte adlandýrmasýyla kutlanmaya baþlamýþtýr.
"Türk vataný Türk milleti Türk bayraðý Türk devleti" diyeceksin…..
Türk’den gýcýk kapýyorsan,
"Tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet” diyeceksin…..
Emlak konut: (galatasaray) florya arsasýnýn kapsam dýþýnda býrakýlmasýna, riva arsalarýnda geliþtirilen projenin ise devam etmesine karar verilmiþ olup konu hakkýnda taraflarýn hak ve yükümlülüklerini düzenleyen protokol imzalandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
JCR, Türkiye'nin kredi notunu 'BBB-' olarak teyit etti, görünüm 'Negatif' olarak korundu
Papilon Savunma A.Þ. bugun Papil koduyla borsada iþlem görmeye baþlýyor
Yer Ýmleri