Bakan Albayrak: "Türkiye'nin kuru 'þu veya bu demek' bence doðru deðil. Ben hep þunu ifade etmeye çalýþýyorum; Türk Lirasý rekabetçi bir kur olmalý"
Bakan Albayrak: "Türkiye'nin kuru 'þu veya bu demek' bence doðru deðil. Ben hep þunu ifade etmeye çalýþýyorum; Türk Lirasý rekabetçi bir kur olmalý"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tcmb: 35,2 milyar türk lirasý kâr payý avans tutarýnýn, 5,3 milyar türk lirasý ihtiyat akçesinin hissedarlara daðýtýmýna baþlanmýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "(CHP'nin FETÖ'nün siyasi ayaðý önergesi) AK Parti'de, MHP'de bu tür adamlar mý var, haydi ispatla. Ýspatlayamýyorsan demek ki bunlar sende."
Idlib'den yeni göç dalgasý // erdoðan: Bize 30 km yaklaþtýlar, orada barakalar yapacaðýz
fetö'nün siyasi ayaðý" polemiði // erdoðan: Chp tbmm'nin üzerine yýkmak istiyor,bedelini ödeyecek
Rabobank: Petrol fiyatlarý artar ise Türkiye faiz indirimlerini durdurabilir
google'da problem mi var ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri