Trump, çelik ve alüminyum sektörüne yönelik gümrük tarifelerini bazý diðer ürünleri de kapsayacak þekilde geniþletti.
bazý türev alüminyum ürünleri de %10 ek gümrük vergisine tabi olacak. Çelikte de bazý türev ürünlere %25 tarife getirildi.
Trump, çelik ve alüminyum sektörüne yönelik gümrük tarifelerini bazý diðer ürünleri de kapsayacak þekilde geniþletti.
bazý türev alüminyum ürünleri de %10 ek gümrük vergisine tabi olacak. Çelikte de bazý türev ürünlere %25 tarife getirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýçiþleri Bakaný Soylu: "Depremin olduðu ilk andan itibaren toplam 39 kiþiyi göçük altýndan sað olarak çýkardýk."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakaný Soylu: "Malatya Doðanyol'da 4 vatandaþýmýz, Elazýð'da 18 vatandaþýmýz deprem nedeniyle hayatýný kaybetti."
Göçük altýnda kaç kiþi var? // soylu: 22 kiþinin daha enkaz altýnda olduðunu sanýlýyor
Elazýð depremi sonrasý Adýyaman Kapalý Ceza Ýnfaz kurumunda bazý bölmelerde kýsmi çatlaklar oluþtuðu için 814 hükümlü ve tutuklunun tedbiren Gaziantep, Þanlýurfa ve Kahramanmaraþ’taki cezaevlerine nakledilmeye baþlandýðý açýklandý
Kýzýlay : Geçen yýl düzenlediðimiz "Hayalime Dönüþen Oyuncaklar Projemize" katýlan gönüllümüz Miraç'ýn depremde hayatýný kaybettiðini üzülerek öðrendik. Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm TürkKýzýlay camiasýna baþsaðlýðý diliyoruz.
![]()
Saat 13:15’de Malatya - Pötürge merkezli 4.5 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi
Yer Ýmleri