Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
İŞ BANKASI BORSA İŞLEM PLATFORMUNDA SORUN MU VAR ?Ben giremiyorum.
3-4 aydır bununlan uğraşıyorum,her mail atışımda fırçalıyorum,2 türlü menü uyguaması var,1'i normal,2 yani yeni menü sistemi yoğun borsa ile uğraşanar için uygulama,ama yeni sistem tam moktan,işcebe göre ayarlamışlar devamlı hata veriyor,yenisistemde işcepte hisse alamıyorsun satıyorsun,atm ise hep moktan ne alıyorsun nede satabiliyorsun,bzen beni arıyorlar fırçadan sonra,merak etmeyin çok güzel olacak diyorlar,hadi ordanbasın gidin diyorum,ayıp be 4 aydır hep ayni lakırtıyı ediyorsunuz diyorum,yeni eski uygulaması yüzünden sistem çoğu kez hata veriyor,ya error veriyor,yada tekrar deneyin diyor,alannızı boşaltına zaten alıştık,o ise hep ironi 4-5 senedir hiç düzelmedi...Tek çaremhesaplarımı eski sistemli olan karta aktardım,onda sorun yok eski sistem olduğu için,onda bile sorun oluyor zamanlan,sebebi yeni uygulamayı eskilerede uygulayacaklarmış,ne diyeyim nalet bunlar,isterseniz sizde arayın fırçalayın,mesalaştıklarımın çoğu bu dertten şikayetçi,cimere,bimere yazmışlar,yazmışlarki zaten irecep bahane arıyor işe çökmek için,bunu bile kullanabilir