ara sýra bakýyorum þu an metro 1. kademe mepet,avtur ..vb en az 5 kademe yukarda bu 4.kademe eksi gelde þüpelenme
nereye kadar bu oyun istediði kadar uzatýrda yada haline býrakýr haline birakacagýný sanmam bunun sonu ya eksi ya da artý
ara sýra bakýyorum þu an metro 1. kademe mepet,avtur ..vb en az 5 kademe yukarda bu 4.kademe eksi gelde þüpelenme
nereye kadar bu oyun istediði kadar uzatýrda yada haline býrakýr haline birakacagýný sanmam bunun sonu ya eksi ya da artý
(+) + (+) = ?
ÝMPARATOR bilgi saçar.. Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Abla az dur daha maðdur aða son kozlarýný oynuyor... sabýr sabýr biz burdayýz biryere gitmedik. Gitmeyede niyetimiz yok. Bakma ekrana git pazara çarþýya gez unutmasýný bil. Bendeki zararý bilsen dudaðýn uçuklar...rahatmýyým inan ki çok rahatým..
çeksin aða bozuntusu bakalým nereye çekecek daha ... ama bu kadar baský hayra alamet deðil eski borsacýlar bilir...
![]()
Haklýsýn arkadaþ Galip Aða eninde sonunda buraya gelecek ben öyle düþünüyorum 2 yýldýr takip ediyorum hislerime öngörülerime dayanarak söylüyorum düþerse bende almaya devam ederim hedef en az 5
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Çýldýrmamak mümkün deðil
düþtüðüne göre hacimli düþse deriz ki alan var .yüz ile sekiz yüz bin arasý bir iþlem her gün yarýsýný alttan alsa bile ne olur. çerez..
Yer Ýmleri