Evet arkadaþlar yarýn için tahminleri alalým.
Evet arkadaþlar yarýn için tahminleri alalým.
2 üstü kapanýþ ama %3-4 primli ama aþaðý yukarý sert hareketler olabilir
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Servetini yurt dýþýna çýkarmaya çalýþan iþ adamlarý var...
AK Parti'nin Muþ Ýl Kongresi'nde konuþan Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, "Þimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalýþýyorlar. Bazý haberler alýyorum, bazý sinyaller alýyorum, bazý iþ adamlarýnýn varlýklarýný yurt dýþýna kaçýrma gibi gayretlerinin olduðunu duyuyorum, buradan kabineye sesleniyorum. Bunlarýn hiçbirine çýkýþ için asla izin vermemelisiniz. Bu ülkede kazanýp varlýklarýný yurt dýþýna çýkarmaya çalýþanlara iyi nazarla bakamayýz. Bu adým vatana ihanettir" ifadesini kullandý.
Brutten çýkana kadar bekleyin aceleniz ne ki
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
1.86 ne ki terazi brutte olan için çalkalama olacaktır ama bence brutten çıkmadan bi hareket çekmeli galip çarşamba sever bakalım ama burda açıkçı yok yarında olabilir iniş çıkış çok olacak ama bana göre 2.09 üstü bi kapanış 2 gün iyi olur sonra 2.50 ve zirve 3.11 sonrası artık dayanan için ama tam terside olabilir cesareti olmayan gelmesin geberir seansta ama adrenalin bol ytd
Yer Ýmleri