Bunlar neyin peþinde tahmini olan var mýdýr?
Bunlar neyin peþinde tahmini olan var mýdýr?
Doldur boþalt yaparak hacim oluþturmaya çalýþýyor sanki.
Yine moralimiz bozuk bir hafta sonuna daha giriyoruz. Vangd hissesi olanlarýn acaba yüzü bir gün güler mi? Çok zor gibi. Sonuçta sýð bir hisse. Dýþarda fazla lot yok. Lotlar tek tek sayýlýyor. Biri yüklü girse elinden almak için günlerce uðraþýyorlar. Maliyet 2, 30 larda olduðu için bekliyorum. Gelirse iki dakka durmam. Ýnþallah haftaya görür de tez elden kurtulurum. Ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Deðerli Vangd yatýrýmcýlarý uzun zamandan beri yazmýyordum,Hatta bakmýyorum bile ,ama sizin gibi bende vangd hissesi bulunduran yatýrýmcýyým.Bu forum sayfasýnda kimse kimseyi tanýmýyor,tanýyan olan çok azdýr diye düþünüyorum.Benim de yazdýðým zamanlarda bazen söz dalaþý oluyor du ,hatta çok ceza aldým.faruk55 ve Wolcano nun yaptýðý yorumlarý yönetime bildirdim umarým tez zamanda silerler,silmelerini de cani günülden istiyorum.Ýkinizi de tanýmam bilmem ama gelin yeni bir sayfa açalým birbirimizi kýrmadan yorumlarýnýzý yapýn ama asla küfür olmasýn.yada sessizce benim gibi kenardan izleyin .Ýyi geceler
Son düzenleme : utkual2010; 09-12-2017 saat: 01:35.
Utkual nerdesin ya
Eylül ekim kasým diyordun oldu aralýk.haydi abbas vakit tamam. hadi artýk daa...
LG-D693TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin duayenleri de yazmaya baþlamýþ. Ha þöyle arkadaþlar sýk sýk yazalým. spek zaten can sýkýcý biri bari topikte þenlik olsun.
Sakin olun izleyin..Spek te inþan .Þenlik olsun diyorsunuz ya ,Öyle zaman gelecek ki diliniz damaðýnýz kuruyacak.Benden yorum bu kadar.
Yer Ýmleri