Dejavunun gerçekleþmesine az kaldý. Bu sefer berayi satýp bu it 2, 35 e düþürdüðünde affetmeyecegim. Ytd
Dejavunun gerçekleþmesine az kaldý. Bu sefer berayi satýp bu it 2, 35 e düþürdüðünde affetmeyecegim. Ytd
profesyonel bir program (matriks v.s) ve profesyonel el-beyin koordinasyonu önemli de,
en önemlisi profesyonel burun) iyi koku alacak
)
saðlýcakla..
Açýða satýþ yasaðý geldi. Biliyorsunuz böyle devam ederse bir sonraki aþama brüt takas. Aslýnda çoktan haketti. Adam gibi goturemediler hisseyi. Þimdi bu haber olumsuz deðil bana göre olumlu da ama tutup bunu kullanarak düþürmeye çalýþýrlarsa 2, 40 altý hatta artýk 2, 40 larda olur herzaman varým ve hazýrým. Ytd
Acýga satýs yasaðý cok isabetli oldu. Hatta brut takas olsa daha iyiydi Flapta boyle gitmiþti. Son 15 gunluk takasa bakýn anlarsýnýz
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Aslýnda 4 e gelinceye kadar yorum yazmayacaktým ama þu flap ile karþýlaþtýrmalarý görünce dayanamadým. Flapý burdakilerden çok daha iyi bildiðimi söyleyebilirim. Flap sayfasýnda 3 lerdeyken tek ben yazýyordum. En son yazimda 3, 30 larda iken hissede operasyon yapýlacaðýný ve en az 5-6 larý göreceðini ama yükseliþe geçtiðinde ben dahil kimsenin olmayacaðýný belirtmiþtim. Þimdi iddia ediyorum ki flap ta 4, 5 lardan sonra kimse kalmamýþtý ve 18 e kadar bu hep böyleydi. Vangd ya gelirsek emin olun bir tek ben kalsam bile bu hisse 8-10 larý asla görmez. Görüp göreceði en son 4 ler olur ki benim hedefimde oralar. Vade olarak bilemem. Sonuçta ky larýn azalýp çoðalmasý ile ilgili bir þey. Ama ben yemin ettim ve bekleyeceðim. Ytd
Ithafen// 64×1.120×2= 153.6 》》》sihirli rakam bu..!
Bu kaðýdýn resmi takaslarinda %70'e yakýný zaten metroda deðil mi dýþarda zaten kaç tane lot varki. Brutten çýkalý 1 hafta bile olmamisken neden kredili iþlem yasaðý geliyor. Þekerbank gibi bir hisse de 30 milyon lot alabilen bir zihniyetin bu kagittaki amacý ne 3 güne bir brute sokarak
Bu hissede son 1 ayda 1.8 milyon lota yakin mal toplanmiþ yani nerdeyse dolaþimdaki butun mal toplanmiþ mal kalmamiþ, cok çýlgýn hareketler olmasini bekliyorum burda
Yer Ýmleri