Yarýn da taban yapabilir galip dikkat li olalým
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn da taban yapabilir galip dikkat li olalým
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse geri alimini brut bahanesi ile yapilan duzeltme sonrasi yapacak.Gorursunuz.
Sayýn Terazi kaðýt hakkýnda düþüncen nedir
Demek üstad adamý tanýmýyorsunbence yarýn tabana deðdirmeyecek sýnýrdan dönüp 2.80 civarýnda yataya baðlayacak ardýndan bir tavan ve sonra yine aþaðý... kesinlikle sallýyorum yatýrým tavsiyesi deðildir
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip bu ne yapacaðý belli olmaz ky aldýkça verir aþaðýya 1,5 a kadar bile indirir. Ama hisse uygun pozisyona geldiðinde seri tavanlar da gelecektir. Çünkü bu hissede daha operasyon yeni baþlýyor. Muhakkak güzel haberler de gelecektir. Alanlara kademeli almalarýný tavsiye ederim. Böylece speðide frenlemiþ olursunuz. Benim bu hisseden beklentim çok yüksek. Marta kadar da burdayým. Çok ama çok oynak bir hisse ve sabretmesi de bir o kadar zor. Ben de dayanamayýp 1, 90 lardan biraz satmýþtým. Þimdi yarýn eksikte olsa lotlarýmý geri koymayý düþünüyorum. Benim alým için uygun gördüðüm 2,5-2,6 arasýdýr. Bundan sonra alacak olanlar 1 gün sonra satmak için düþünmesinler en az iki haftayý gözden çýksýnlar. Ytd
Takas atarmisiniz arkadaslar
Tabanda býrakmasýna çok þaþýrdým. Bu yeni brüt sistemi geldi geleli ilk gün brutte taban yiyen ilk hisse de bu oldu. Zaten baþlý baþýna enteresan bir hisse ben de öyleyim herhalde ki yapýþtým kaldým burda. Biz bir önceki brutte hep ayný þeyi gördük yani hisseye yeni giren ilk gün satamadýðý için galip onu o gün sevindirir ertesi gün burnundan getirir aldýðý fiyatý zor gösterirdi. Þu anda beklenmedik þeyler yapýyor. O yüzden kafa yormayýn alýrsanýz dediðim gibi en az 2 hafta bekleyin. Ytd
Yer Ýmleri