Þu ara baþka tahtalardayým epey süre yazmayacam... çarþambalý hemþerim bana bulaþmazsa tabii![]()
Þu ara baþka tahtalardayým epey süre yazmayacam... çarþambalý hemþerim bana bulaþmazsa tabii![]()
Çarþambalý hemþerim kavga etmeyelim istersen. Hemþeriyiz þunun þurasýnda ... alan alsýn satan satsýn ekonomi canlansýn... hareket olsunbenim þahsi görüþüm sadece vangd deðil tüm galip kaðýtlarý 2017 deki kayýplarýný telafi edecektir... bu benim görüþüm beni baðlar... ben bu yýl ve önümüzdeki yýl galip kaðýtlarýndayým ... düþerde çýkarda .... düþsede varým çýksada varým.. kapiþþþþ...
beklentili ve ihtiyaç olabilecek para ile asla borsaya girmem... zaten kimsede buralarý okuyup yatýrým yapmasýn... araþtýrsýn... parasýný batýrmasýn...saygý ve sevðilerim le ...
Ben kavga taraftari degilim sen baþlattýn sen bitir iki gündür isi bilmeyenler yüzünden aktif olarak yazmak zorunda hissettim ve yazdim galibin hangi hissesine girerseniz gýrýn ya ilk kalktýðýn da alacan yada mala iyice yüklendiði anda arada olanlar mokoko modu baþka lafim yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
http://imageturko.com/?di=812B
Dun satilanlarin yerine, metrodan iþe virman yapmýþ..bilemeyiz, satmayý kafasýna koymuþsa kötü ...alanlar kazanmasýn diye uðraþýyor alttan kapatip, dusurerek. 2 leri dikkate almak takip etmek lazým.. ytd..
O kadar derinlik yapýþtýrdik boþanami idi anlatýyoruz anlayan yok alista adam varsa geçiriyor bulamazsa napacak ...akilllanin düþüyor deyip heves ederseniz kendinizide gemide olanida batýracaksýniz her seyin istiap haddi var istiap... bu kagit bundan fazla taþýmaz ky akýllý olamzsa çökecek demedi demeyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Genel bir takas paylaþýmda bizde gorelimm
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden anladýn metrodan virman yapildigini
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : serkan1862; 04-01-2018 saat: 22:17.
Yer Ýmleri