Bu kafayla brüt takasa sokar
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kafayla brüt takasa sokar
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vangd.jpg
Dün içinde görünüþe göre alým yapýlmýþ... Merak ediyorum gelecek günlerde yapýlacak hareketleri.
bu arada tahtadaki 12 ve 18 iþlemlerini yapanlara selam olsun. Anladýn sen onu![]()
YAZDIKLARIM BENÝ BAÐLAR KESÝNLÝKLE Y.T.D.
Niyeti yarýn belli olur. Dayanamadým yine ucundan girdik azýcýk. Ama hiç güven vermiyor .kanaatim 3.73 üstünde tutunmasý lazim. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Soylediklerim sadece beni baðlar. Hele ki bu tahta da tavsiye mi mümkün deðil. Adrenalin arayan girsin
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben þahsen niyetini anlayamadým sayýn annapurna.Þahsi fikrim grafiklere bakarak bir yorumda bulunmak bu ve bunun gibi galip beyin hisselerinde çok etkili deðil bence. Para tekniði çiziyor.
Tahtada 12 adetlik iþlemleri yapan arkadaþ neden sen aldýkça düþüyor acaba??
Hadi 4.20 leri falan gösterdiniz aþaðý da saldýnýz ama bari haftalýk bazda eksi kapatmayalým bari...
YAZDIKLARIM BENÝ BAÐLAR KESÝNLÝKLE Y.T.D.
Alnus daki mallar çýkýlmaya baþladý bence artýk yataya girer uzun bir süre yatay devam eder
Keþke önceki 4, 03 ten döndüðünde de yataya sarsaydý. Ben o zaman öyle olacaðýný düþünüp uzv ci olurum diyordum. O kadar acýmasýz davrandýlar ki 4, 03 ten iki günde 2,5 a indirdiler. Sonra 2, 10 a kadar çektiler. Þimdi öyle olacaðýný sanmýyorum. O zaman hedef bendim. çünkü yüklü malým vardý. O günden bu yana hep kaybettim. Þu an resmen komadayým sürekli o gün neden satmadým diye kendimi yiyorum. Hisse hakkýnda þunu söylemek istiyorum. 4, 03 te iken spek bendeki malý alsaydý eminim hedef çok yukarýlar olacaktý. O yüzden hissenin kýsa zamanda yeniden çýkýþ trendine gireceðini o hep beklenen grafiði oluþturacaðýný düþünüyorum. Ama benim için bu hisse o gün öldü. Kendime çok kýzýyorum ama dediðim gibi bir hisseyi eziyet ederek 4 e taþýyýp sadece iki günde 2,5 u gösterip bir haftada hisseyi 2, 30 lara indiren o mahluklara da sürekli beddua ediyorum. Ytd
Yer Ýmleri