http://m.borsagundem.com/haber/metro...-proje/1152717
vangýda þirket yönetiminin link'te bahsettiði hedefler dahilinde holding olacaksa ki yönetim bu iradesini çoktan ilân etmiþ bana göre bu yükseliþi geçmiþ yükseliþ hareketleriyle karþýlaþtýrmak doðru bir karþýlaþtýrma olmayabilir.metro holding þirketleri malum yapý tarafýndan yýllarca haksýz ve hukuksuz pekçok maðduriyet yaþamýþ olmakla birlikte þer odaklarýnýn tasfiye edilmesini müteakip þimdi hýzla hakettiði yerlere doðru yol alýyor diye düþünüyorum.bist yýllardýr yeni zirveler yaparken bu yükseliþ hareketinin gerisinde býrakýlan metro holding ve yatýrýmcýlarýnýn yüzü bundan sonra umarým güler.metro hisseleri 1 tl civarýnda iken metro forumda kendi adýma pozitif beklentilerimi paylaþmýþtým.bana o zaman hakarete varan sözler edenler þimdi ortalýkta yoklar.bence bir hisseyi geçmiþiyle deðerlendireceksek tüm þartlarý bu deðerlendirmeye eklemek gerek.yoksa yanlýþ bir deðerlendirme yapmýþ olabiliriz.ben böyle düþünüyorum.saygýlar selamlar.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR! !!
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri