Originally Posted by
cimþit
Duhul:Feb 2017Gönderi:399
Güzel ülkeme , ülkemin güzel insanlarýna Merhaba,
Ben Müslümaným , dindarým diyen güzel insanlar ; cebinizde , kasanýzda , yastýðýnýzda döviz varken nasýl secdeye gideceksin ? Hangi yüzle ; doðrulukla samimiyetle, çeliþkiyle dua yada beddua edeceksiniz ?
Ben Milliyetçiyim , vatanseverim , ülkem için canýmý veririm, diyen güzel insanlar ; cebinizde , evinizde , saklýnýzda dövizler varsa nasýl , hangi samimiyetle , düþünceyle , çeliþkiyle , gafletle ülken için canýný vermiþ olacaksýn ? Nasýl milliyetçilik , vatanseverlikle ?
Ben solcuyum, sosyal demokratým diyen güzel insanlar ; ceplerinizde , gizli saklýlarýnýzda döviz varken , nasýl konuþacaksýnýz , emperyalizme , sömürüye karþý hangi yüzle ve samimiyetle mücadele edeceksiniz, nasýl inandýrýcý olacaksýnýz ?
Halklarýn kardeþliði diyen , adaletten , eþitlikten, demokrasiden yana olduðunu emperyalizme sömürüye karþý olduðunu söyleyen güzel insanlar ; cebinizde , yastýðýnýzda ,evlerinizde döviz varken nasýl halkýn haklarýný koruyacaksýnýz ? Ne kadar gerçekçi samimi olabilir ?
Evet. Güzel ülkemin tüm güzel insanlarý ; Bugün için ülkemize karþý büyük bir kirli savaþ ve saldýrý var ! Bu saldýrýnýn en büyüðü de insanlarda korku, panik oluþturacak ve onlarý kendi doðrultularýnda koyun gibi ve bir kýlýç gibi kullanacaklarý yönlendirecekleri ALGI operasyonu KRÝZÝ ! dir. Lütfen bu oyuna ve tuzaða düþmeyelim.. Akýlla , bilgiyle hareket edip bu oyunlarý tersine çevirelim , bozalým...
Unutmayalým. BÝR TANE TÜRKÝYE VAR VE HEPÝMÝZE YETER !...TÜRKÝYE VARSA BÝZ DE VARIZ.. An ve gün birlik olma birlikte hareket etme günü. Daha fazla geç kalmadan.Hemen þimdi evet... YTD.
Yer Ýmleri