osmanlý elinde gördüðüm kadarýyla 200 bin lot taþýyor 1 ay boyunca topladý genel takas varsa bakar mýsýnýz ne durumda genel takas
osmanlý elinde gördüðüm kadarýyla 200 bin lot taþýyor 1 ay boyunca topladý genel takas varsa bakar mýsýnýz ne durumda genel takas
hocam yanlýþ anlama eleþtirme manasýnda deðil bilmediðimden soruyorum neden 2017 hissesi olacak, bu birleþme olaylarý oldu,
hisse bi þekilde fiyatlandý, Genel kurulu bekliyorduk onda da bir hareket görmedik,, bundan sonra sanýrým grup deðiþtirecek onun dýþýnda bilmemiz gereken baþka biþeyler var mý
ne için yükselmesi gerektiðini gerekçeleriyle yazabilir misiniz en azýndan bizde ona göre takip edelim.. þimdiden teþekkürler
Twetterda birsey yazdim Galip Abi ye inþallah gelecekte zararimizi cikaririz arkadaslar ben sabredip bekleyecegim
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip Öztürk sadece hissesini aldigim ve sonrasinda takip ettigim ve ayni referandum düþüncesine sahip olduðum bir kiþi Yazdýklarým yatirim tavsiyesi degildir aksine sabretmek icin kendime verdigim motivasyondur
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler sonuç ortada endeks için yarýn açýlýþ seansýnda bist te satýþlar yazýlýr . Bu endeks düþer.Ama Galip hisseleri özellikle vangd ve metro pozitif ayrýþýr.Gelelim boþ boþ konuþma iþine sizin gelip gittiðiniz yollarda ben 4 tur bindirdim. Ýzleyin vangd yý sadece izleyin . Alýn diyen yok, satýn diyen de yok.Ama artýk ben kazanacaðým. Ytd
Vangd yý bilmem ama endeks artý açar. Piyasa iyi olur...
Yer Ýmleri