Global ve Tacirde satan kurum her ne kadar bilsekte iki gün sonra metro yatýrýmdan olduðunu resmi olarak anladýk gibi fazla söze gerek yok
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Global ve Tacirde satan kurum her ne kadar bilsekte iki gün sonra metro yatýrýmdan olduðunu resmi olarak anladýk gibi fazla söze gerek yok
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : metinmetin; 31-12-2018 saat: 21:56.
Borsa burasý ihtimal var
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
1.10 ile 1.20 arasýndan çevirip 2 ile 2.50 arasý yaptýrabilirler
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Benim eskiden alýp sattýðým kagidim. Bugün 1.51 den alýp 1.68 den verdim. 1.30 'dan alamadým. 0.90 lara gelir mi... Gelir belli olmaz... Ama kaðýdýn sahipleri satinca kim alacak, sorun bu. Bu tür kaðýtlarý küçük lotlarla uygun yerden alýp satmak olabilir ama asla yatýrým kaðýdý deðildir... Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çarþamba günü 3 katý alýrsak maliyeti iyi düþürüz..
Geçen hafta seans baþý verip seans sonu alýyordum bugünde devam etti...portvöy deðeri dültü ama senet sayýmýz iyi yükseldi..tek tesellimiz senet sayýmýz epey arttý..yapacak birþey yok...
Bekleyeceðiz 2 veya 3 ay...
Bakalým 1.04 tabaný görecekmi...
2018 hesaplarýný nasýl olsa bugün kapattýlar...
Yeni yýl yeni hesaplar...
Þirketlerin içleri nasýl boþaltýlýr derseniz..
Bakýnýz van gýda..
Bakýnuz galip aða senetleri...
1.22 den döndü
1.27 den alýp erken sattim çok erken ozgyo da salý çarþamba dip yapýp yükseldi bu da gidiyor
nasýl hareket bunlar?, hamile kadýnlar bebelerini düþerecek, galip piyano piyano![]()
Yer Ýmleri