1 aydýr okuyorum yazýlanlarý tabiki elimde hisse yok. 3 üstü vereli çok oldu ...
Bilen kardeþ olarak söyleyeyim ,bu hisse 1,07 e gelmez .Burada Amaç þudur : Avter in Halka arz dan evvel deðerini artýrmak ,yani 1,07 ile tahsisli yapýlan lotlarýn deðeri piyasada 1 günde 2 katlanmýþ olacak ve dolayýsý ile avter bilançoya verdiði paranýn neredeyse 2 katýný yazmýþ olacak .Bu anlamda Vangd nýn deðeri ne kadar yüksek olursa Avter in halka arz fiyatý o kadar yüksek olur .
Avgyo da hareket öncesi aylarca süründürdü milleti,ayný taktik burada da var.Basit hesapla sermaye 105 mn tl olursa Pd/dd 2,31 den 0,60 a düþer bu da wn azýndan %60 çýkýþ potansiyeli demek .
Yanlýþ bilgi arkadaþým. Öncelikle tahsisli nedir derince bir araþtýrýn.
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafam karýþtý![]()
Tahsisli fiyatý henüz belli deðil SPK olayýndan sonra oluþacak piyasa fiyatý þekil verecek ve 76 mlyn / o tarihteki fiyat Avter in alacaðý lot miktarý olacak. Þuan kayýtlý sermaye tavaný 125 sermayeyi düþersek 100/76= galiba 1.32 tahsisli dip fiyayidir. Üstü 2 de olur 3,4,5,10,20,100 farketmez
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüðüm bilgiyi verdim ,Yanlýþ bilgi ise doðrusunu Yatýrýmcý iliþkilerine yazýn .Ben olmazsam zaten çýkmaz bu hisse saygýlarýmla .. 1299
Yer Ýmleri