Nabzý yoklamýþtýr o yoksa geceden açýk emir verseydin 2.09 a bak alýyolar mýydý ? Ýlginç ama hisseyi buralarda tutmasý ben aþaðý yapar diye bekliyordum...Yanýldým...Neyse bekleyip görecez...Kademe alýcý satýcý görebilen varsa paylaþsýn bir zahmet...
Nabzý yoklamýþtýr o yoksa geceden açýk emir verseydin 2.09 a bak alýyolar mýydý ? Ýlginç ama hisseyi buralarda tutmasý ben aþaðý yapar diye bekliyordum...Yanýldým...Neyse bekleyip görecez...Kademe alýcý satýcý görebilen varsa paylaþsýn bir zahmet...
2.01 baraj kurmuþlar 2.09 a duvar.
ziraat alnus 25biner satmýþ,
en iyi alýcý ise 10bin gedik (o da açýlýþta)
Provalar devam ediyor.. A1 120 bin lota kadar çýkarken,
Ýþ patron benim dedi.. A1, 17bin lota düþtü karanlýkta..
Ýsmi lazým deðil galipin operasyon yaptýðý bir hissesinde acemi bir bayan arkadaþýn yazdýklarý;Alýntýdýr...
Merak etme kardesim belki bu þeref yoksunu köpeðe bu dünyada dur diyen yok ama yarýn huzuru mahþerde hepimiz yakasýna yapýþacaðýz ama allahýn adaletinden sual olunmaz mutlaka çýkar elbet bu ittende ona bu fýrsatý verenlerdende...
Yazýk bu insanlara ya...Nasýl can nasýl hesap verecek bu ve bunun gibi adamlar...Çok merak ediyorum...Çok üzülüyorum insanlarýn bu duruma düþmesine...Dayanamadým yazdým yine affola...
Yer Ýmleri