“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609686 kapa yapýlan açýklamadan vertunun halka açýklýk oraný % 35 olarak belirtilmiþtir. kapta ortaklýk yapýsýnda þirketin haricinde elinde hisse bulunan diðer https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s ise %27,6 olarak belirtilmiþtir. Basit bir hesapla (35-27,6= 7,4) yani þirket isterse %7,4 lük hissesini yaklasýk olarak 3.848.625 adet hissesini elden çýkarabilir. yani patronun satýþa devam etmesi ihtimali bulunmaktadýr ve yüksektir. kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : zoro136; 30-05-2017 saat: 13:05.
Her hissenin bir karakteri vardýr. Bu karakteri de patronlarý+yatýrýmcýlarý oluþturur. Karakterini çözen kazanýr.
kap bildirimi: Endekslerde Kullanýlan Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný Deðiþiklikleri
Pay Adý FDPO (%) Geçerlilik Tarihi
ALKÝM KÝMYA 37 31/05/2017
GALATASARAY SPORTÝF 34 31/05/2017
VERUSATURK GÝRÝÞÝM 35 31/05/2017
vertu emekli ne yapýyon devre kaç gündür bakýp duruyon gari hisseye
Bir haftadir bu kadar yuksek islem hacmine gore yerimizde saymamiz,acaba 3.dalgami geliyor demeden yapamiyor insan.Bugunde verusu caktilar.Bir seyler dönüyor o gercek,sirketin iyi yonetilmedigide bir gercek.Allah sonumuzu iyi eder insaallah.yatirim tavsiyesi degildir.ama bu kagidi alirken 40 kez dusunun.
Nisan 25 mayýs 24 ayda bir çakýyolar adiler istedikleri gibi oynuyorlar olan ky e oluyor yabancý çýkýþý olduðunda bir film döndüðü belli idi biz anlayana çözene kadar adice çaktýlar yabancýya hürmet bize çakmak adice vurmak bu hissede teknik yok bunu anladým hele bu aralar hiç yok
Hisse ye bakmanýn gereði yok paramýzý tutsak ettiler aþaðý yukarý marjlarda cep dolduruyorlar yatýrýmcý olarak bekliyoruz Borsa da hisse nasýl deðer kazanýr bu ilke bu hissede bitirildi.Borsa konuþabileceðimiz ve paramýzý hakeden þirkete yatýrým yapacaðýmýz günleri bekleyeceðiz.Yatýrým tavsiye etmiyorum þirket yöneticilerine çaðrým Ç A L I Þ I N Rezil oldu hissemiz.
Yer Ýmleri