1,09'u görürse şükredin. 1.20 bekleyenler gördümde.
1,09'u görürse şükredin. 1.20 bekleyenler gördümde.
Evet arkadaşlar her yıl olduğu gibi temettü açıklandıktan sonra en yüksek rakkamı gördü (bu yılki 1.05) artık temettüye kadar bunun üstüne çıkacağını düşünmüyorum. Ben 1.07 Satış girdim gitmesine pek ihtimal kalmadı.Temettüye gireceği fiyat 1.02-1.03 olacaktır.
temettü sonrası 0.83-0.84 olacaktır.
Sadece tahmin
Borsada olay biraz da psikoloji bakın yüzde 8 gitti kağıt hemen 1.10 1.20 ler gündeme geldi.Yarın psikoloji değişir farklı rakamlar olur.Bence de bu 1.05 üstü pek yok gibi.Temettüye de 1.03 lerde girer.
ben hisseyi 1,04 den aldım. Baya yükselir diye umut ettim ama. Anlam veremedim. Aksine düştü. Temettü ye kadar elimizde tutacağız artık. Net temettü miktarı 0,187 kuruş mu ?
Sayın Yusufdaslı ISYAT almak için en uygun olmayan günde almışsınız.Tepkı yıllar önce benim 1.50 den aldığım gibi ancak sabırla beklemesini bilirseniz zararınızı çıkarabilirsiniz.Yok ben borsacıyım bekleyemem trede ederim derseniz zararına satmak durumundasınız en azından temettüye kadar fırsat kollayabilirsiniz.
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yer İmleri