Boschish nerelerde iki kelam da ondan duysaydık.. Malum sürekli 1,75-200 arası der dururdu.. şimdi ne düşünüyor merak eriyorum..
Boschish nerelerde iki kelam da ondan duysaydık.. Malum sürekli 1,75-200 arası der dururdu.. şimdi ne düşünüyor merak eriyorum..
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Yok yahu sn boschish ben albarakadayım real madrıd barcelona maçı orda ,işyatın maçı fener galatasaray derbisi, çok adrenalin yok.Bu ara bunun açığı ile falan uğraşamam.Burdaki arkadaşlar bana kızıyor onu anladıım ,eski gözağrım olan işyatda hepinize bol kazançlar, merak etmeyin ben bunda açık falan yapmayacağım.Marta kadar albaraka ,sonra gümüş, oyun planım böyle.Tekraren burda yazdıklarımdan kırılan arkadaşlar varsa özür dilerim.Boşverin hepimiz küçük yatırımcıyız üç beş nafakamıza katkı olsun diye buralardayız ,kalp kırmaya değmez.
Kalp kırmak için hiçbir zaman yazmadım yazmamda..ben çok eski değilim isyatta..size hitabende yazmıyorum zaten..gerçekten yeni okuyorum yazılarınızı...
Tek kagidimda isyat değil ...
Beni burda rahatsız eden daha kağıt 125 ken pahalı pahalı deyip kafamı karistiranlar..
Yoksa sizin dediğiniz oldu zaten )) portföy değerini geçince tutunamadı ve geri geldi...
Keşke açığa verseydiniz)))..
Size albarakada bol şanslar...
Param olsa alırdım ama hangi birine yetişebiliriz ki...
Sn boschısh bir ara şüphelenmiştim ama şimdi emin oldum,siz spek yancısı falan değilsiniz,öyle ya da böyle bir mantıkla işyata yatırım yapmışsınız para kazanmak istiyorsunuz.Emin olun burdaki tüm arkadaşlar siz dahil istediğinizden daha fazla kazanın isterim.İşyatda param yok uzun uzun kafa patlatmak ve analiz yapmak istemediğim bir kağıt ,az bişi polemik olduğundan yorumlarda bulundum ,umarım siz de bu işten karlı çıkarsınız.
Yeni rakamları sindirmesi anlaşılan biraz zaman alacak.. 1,65-1,70 arası gider geliriz sanırım..
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Öyle bi hava veriyorlar ama yemezler...
İş Bankası olarak hala ahalinin 3 5 krs una göz dikmissiniz...
Bütün kağıtlarında yaptığınız gibi hep bı muhafazakar saçma sapan bı borsa anlayışınız var..
Milletin elinden kağıdını almaya çalışıyorsunuz...
Tabii bide işbirlikçilerinin var portföy değerini geçemez diye bağırıp çağıran...
Dike dike portfoy değerini geçireceksiniz ama ahalinin canını fazla sıkmayın..
Galip ten biraz feyz alin mtryo 7 oldu be.....
Koskoca iş bankasisin 40 krs temettülu kağıtla hala 160 li fiyatlarda oynasiyorsun...
Rahmetli Nejat Eczacıbaşı in bı lafı vardır..
Bi bankanın bi sanayicinin en büyük görevi toplumda servet yaratmaktır..
Yoksa sizin yaptığınız gibi 3 5 krs peşinde koşmak değil...
Bütün hesaplarınız , isyat tan yeterli kazandılar daha fazla gitmez intibani verip mallarını ucuzdan toplayalım üzerine..
Kendinizi çok uyanık zannediyorsunuz ama benim bütün amacım o kirli kanlı emperyalist paralarinizi alabilecegim kadar almak üzerine..
Devam edin serefsizliginize, seyretmesi de bize düşsün..
Yer İmleri