Borsada benim burda yazan tüm analistler dahil en çok yararlandığım insan olan bir arkadaşım (forumdaki nickini yazsam çoğu arkadaş yazılarını anımsayacaktır)bana 2 kez zengin olma fırsatını altın tepside sundu.2010 da tutturdu EGE ENDUSTRİ diye bir kağıt var diye, al 2 3 bin lot dedi Kağıt 13 14 falan ben bir maaşımla bin lot alabiliyorum.Ama 1000 lotu toplayana kadar göbeğim çatladı 10 lot alış 80 lot satış falan kademeler.Neyse arkadaşın yardımıyla 1000 lot topladık.14 ortalama ile aldığım kağıdı kısa sürede 20 leri görünce sattım çıktım İşe bak 2 3 ayda yüzde 50 kazandık ne güzel dedim.Arkadaşta 15 bin lot vardı o da yüzde 50 karla falan çıktı.O çok kazandık dedik)))))))))))Geçen yaz bana 1 saat Banviti ve tavukçuluk sektörünü anlattı bunun tabela değeri bile borsa değerinden düşük dedi Kağıt 2.40 2.50 falan al işte 10000 lot dedi.Ya içimden ulan kuş gribi falan bişi çıkar uçar gider bizim paralar dedik.Neyse arkadaştaki lot sayısını yazmıyayım nasılsa inanmıyan bir sürü insan olacaktır şimdi laf anlatmak zor olur.Neyse o da yüzde 30 karla sıkıldı çıktı.Banvitin epeydir tahtasına bakamıyorum .Herhalde gene borsaya girip çıkardık ama arkadaşı dinlemiş olsaydım şimdi onla farklı hayatlara transfer olmuş olurduk.Para insanı bozmasın ama rahat ederdik gibime geliyor)))))))))Saygılar arkadaşlar.