-
Bu koşullarda bu hisse Burda iyi duruyor.bence fazla sürmez.el atarlar buna.
-
0.98 görüldüğü gün işlem hacmi kaç olmuştu özellikle tavanda hatırlayan varmı arkadaşlar
-

Originally Posted by
boran
Bu koşullarda bu hisse Burda iyi duruyor.bence fazla sürmez.el atarlar buna.
))))))))) Sayın boran hisse ile ilgileniyorsanız eski gönderileri şiddetle tavsiye ederim.Bu hissenin bir tarzı var.Kimse de el falan atamaz ,atan olursa da geçen haftaki gibi dayağı yer gider.Eski müdavimleri olsun iş bankası olsun aşırı hareketlere izin vermez ve aşırılıkları törpülerler hemen.Bu kağıdın dengesi tarzı nedir derseniz eski yazılarda hepsi var, kesin sorularınızın hepsinin cevabını bulursunuz.Bu kağıt daha 3 ay daha buralarda kalır uçmaz, kaçmaz, batmaz merak etmeyin
))))))))
-
Bu ara çok şanslı hissediyorum kendimi.icimden bir ses geçen ki 0.98 hareketi boşuna olmadı diyor, herkes bu hissenin hareketini ezbere biliyor ise 0.98 den kim niye aldı ozaman
-

Originally Posted by
boran
0.98 görüldüğü gün işlem hacmi kaç olmuştu özellikle tavanda hatırlayan varmı arkadaşlar
98 e yapıştığında 1,500 alıma ,1,600 satım vardı ,gün boyu işlem hacmi 35 milyon gibi bişey hatırlıyorum .
-

Originally Posted by
boran
Bu ara çok şanslı hissediyorum kendimi.icimden bir ses geçen ki 0.98 hareketi boşuna olmadı diyor, herkes bu hissenin hareketini ezbere biliyor ise 0.98 den kim niye aldı ozaman
Bence cevap basit.Salaktı
)))))))))
-
investingte işyatın son oluşan garfigini paylaştım isteyen bakablir.
https://tr.investing.com/equities/is...rt.-commentary
-

Originally Posted by
HAKEM
Bence cevap basit.Salaktı

)))))))))
hem 35 Milyon lot işlem yapıp hisseyi tabana taşıyacak kadar parası olacak hemde salak olacak.salak bile olsa 💰 ile dahiler sınıfında okur o salak,☺️
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri