-

Originally Posted by
BARRON
527 Bin lot du. Aynen sağlık olsun dedim...
Gecmis olsun Kardesim, Allah bir daha gostermesin, buyuk kayip.
-
geçen seneye oranla az geldi kar.3 aylıklara geçenseneye göre ekside başladık.
-
hakem sildiğin yazına hitaben yazıyorum :sevdiğin yönüne baktığımızda bana görede sonderece haklısın sevmekle ama bana göre bir eksiği var endeksteki başka kâğıtlar borsanın bu denli kötü gitti durumlarda işyat gibi hareket etse 3 veya 4 tavan çekerdi yanılıyormuyum.
-

Originally Posted by
kalvin
hakem sildiğin yazına hitaben yazıyorum :sevdiğin yönüne baktığımızda bana görede sonderece haklısın sevmekle ama bana göre bir eksiği var endeksteki başka kâğıtlar borsanın bu denli kötü gitti durumlarda işyat gibi hareket etse 3 veya 4 tavan çekerdi yanılıyormuyum.
Valla bu fon .Bir nevi faizdeki para gibi bişi tavanlar tabanlar buna uzak.Ben de o yüzden seviyorum kağıdı.Bak tavan görmüyoruz ama dünya yıkılıyor biz çekirdek çitliyerek seyrediyoruz borsayı.
-

Originally Posted by
HAKEM
Valla bu fon .Bir nevi faizdeki para gibi bişi tavanlar tabanlar buna uzak.Ben de o yüzden seviyorum kağıdı.Bak tavan görmüyoruz ama dünya yıkılıyor biz çekirdek çitliyerek seyrediyoruz borsayı.
ama kar az geldi geçen senenin 3 aylığına göre buna ne diyorsun ?
-

Originally Posted by
kalvin
ama kar az geldi geçen senenin 3 aylığına göre buna ne diyorsun ?
Kalvin SPK nın sayfasına gir orda günlük fonun değerini öğreniyorsun ne yapacaksın sen 3 aylık 6 aylık takip etmeyi.25 martda temettü verdi ya.O güne kadar kar yoktu.Ne olduysa temettüden sonra fon iyi arttı.Sen 3 aylık falan takip etme istediğin zaman spk nın sayfasına gir bak kara.
-

Originally Posted by
HAKEM
Kalvin SPK nın sayfasına gir orda günlük fonun değerini öğreniyorsun ne yapacaksın sen 3 aylık 6 aylık takip etmeyi.25 martda temettü verdi ya.O güne kadar kar yoktu.Ne olduysa temettüden sonra fon iyi arttı.Sen 3 aylık falan takip etme istediğin zaman spk nın sayfasına gir bak kara.
linki atsana buraya kaydedeyim
-
Kalvin ben link falan beceremem.Şimdi spk yaz google a.Onun ana sayfasında, istatistikler kısmını bul.yatırım ortaklıklarını ,ordan da isyatı seç.İster günlük ister haftalık ister aylık artışı kendin takip edebilirsin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri