-
alamadım diyen varmı hala leblebi gibi mal dağıtıyor artık. bu işte bir iş olabilir.
-

Originally Posted by
kalvin
alamadım diyen varmı hala leblebi gibi mal dağıtıyor artık. bu işte bir iş olabilir.
78'den alamıyorum. Diyorum işte. [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-

Originally Posted by
esramarka
78'den alamıyorum. Diyorum işte. [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
77 ye yaz ordanda alıcan emin ol.
-

Originally Posted by
kalvin
77 ye yaz ordanda alıcan emin ol.
Nihayet 78 verdi. 77 deneyelim dursun bakalım. Gide gide 74-75e mi gidecek ne olacak [emoji2]
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-

Originally Posted by
esramarka
Nihayet 78 verdi. 77 deneyelim dursun bakalım. Gide gide 74-75e mi gidecek ne olacak [emoji2]
aynen 75-76 çizgi sonu oralarıda kırarsa tren aşağı doğru hızlanır.
-
Evet iki üç gün önce yazmıştım 75-76 dan da alabilirsiniz diye, 75 destek kırarsa geçmiş olsun
-
Bu hisseye defansif derler de bu yıl endeks artı yaparken defansif endeks eksi yaptığında ofansif hareketleri var
-

Originally Posted by
kalvin
güncel veri: 218,723,881.72 // 1.361923 .
güncel veri . 217,309,230.44 // 1.353115 . dalgalanmalar bakalım ne tarafa kısılacak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri