-

Originally Posted by
HAKEM
Keşke bedelli yapsa işyatırım zorunlu katılsa 1 fiyatından elindeki lot kadar şirket içine para koysa.Biz 0.79 dan misal aldığımız lotlarla o paraya ortak olsak.
Sayın Hakem sizin hesapları ben anlayamıyorum. Diyelim ki iş yatırım kendisi bedelliye katıldı ve lot kadar içeri para koydu. o zaman ne olur? şu an pay başı varlık 1.35. pay sayısı iki katına çıkacak ve ilave olarak pay sayısı kadar 1 tl varlığa eklenecek. basit bir hesapla pay başı varlık 1.175 olur. biz katılmadığımız için hisse sayımız değişmez. bu hoş olur mu? tabi olmaz.
direk zarar olur. bedelli her türlü zarar.
-

Originally Posted by
Serkan74
Sayın Hakem sizin hesapları ben anlayamıyorum. Diyelim ki iş yatırım kendisi bedelliye katıldı ve lot kadar içeri para koydu. o zaman ne olur? şu an pay başı varlık 1.35. pay sayısı iki katına çıkacak ve ilave olarak pay sayısı kadar 1 tl varlığa eklenecek. basit bir hesapla pay başı varlık 1.175 olur. biz katılmadığımız için hisse sayımız değişmez. bu hoş olur mu? tabi olmaz.
direk zarar olur. bedelli her türlü zarar.
Ya o iskonto zaten kağıdın doğasında var.İşyatırım şimdi kağıdı ucuz görse gelir 0.79 dan burdan toplar.Neden gidip bedelliden 1 den alsın sn serkan.
-

Originally Posted by
HAKEM
Ya o iskonto zaten kağıdın doğasında var.İşyatırım şimdi kağıdı ucuz görse gelir 0.79 dan burdan toplar.Neden gidip bedelliden 1 den alsın sn serkan.
Hatta ben bugün 1 den kendi lotlarımı satmaya hazırım hemen veririm sn serkan.İşyatırıma da satarım size de
)))))
-

Originally Posted by
HAKEM
Keşke bedelli yapsa işyatırım zorunlu katılsa 1 fiyatından elindeki lot kadar şirket içine para koysa.Biz 0.79 dan misal aldığımız lotlarla o paraya ortak olsak.

Originally Posted by
HAKEM
Ben sizin örneğinize istinaden yazdım. Sonuçta aynı yere geliyoruz. bedelli olmaz.
-
Bence zarar falan yok.O iskonto bu kağıt için normal o yüzden işyatırım o bedelliye katılsa bizim lehimize olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri